Poznat krajnji datum kada se mora odigrati finale Lige prvaka: "Dulje od toga ne možemo čekati"

05.04.2020. 10:18:00

Posljednji dan kolovoza je krajnji datum kada se natjecanja u Ligi prvaka i Europskoj ligi moraju završiti.

Predsjednik Europske nogometne organizacije (UEFA) Aleksander Čeferin otkrio je krajnji datum do kojeg se mora odigrati finale Lige prvaka, jer nakon njega više nema "povratka". Koronavirus ugasio je nogomet u gotovo cijelom svijetu, pa tako i u Ligi prvaka te Europskoj ligi.

UEFA je nedavno "odgodila Ligu prvaka i Europsku ligu do daljnjega", a sada je Čeferin otkrio i kada bi se ta dva natjecanja najkasnije trebala završiti.

"Natjecanja moraju završiti do kraja kolovoza. Ne možemo čekati do rujna ili listopada. Nalazimo se u nezavidnoj situaciji i zato smo vrlo fleksibilni kada su datumi i vremena početaka utakmica u pitanju u periodu do kraja kolovoza. Ako kriza počne jenjavati, možemo i ranije krenuti s natjecanjima", kazao je slovenski predsjednik UEFA-e.

Recimo i da je UEFA ranije najavila da očekuje da se Liga prvaka i Europska liga nastave te završe u lipnju i srpnju, no ovom izjavom jasno je da su se datumi dodatno pomaknuli i da se ne nazire kraj ove situacije kada je nogomet u pitanju.

Izvor: Dnevnik.hr/Foto:Fah

Izvorni autor: Gol.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.