Poznati karlovački HDZ-ovac uhvaćen u krađi željezne armature sa gradilišta u Turnju

07.07.2022. 16:12:00

Istaknuti karlovački HDZ-ovac i trenutni savjetnik ravnatelja Županijske uprave za ceste Stjepan Turković (64) u srijedu je sa sinom Mijom (31) uhvaćen u krađi željezne armature s gradilišta obilaznice Turnja

Policija je izvijestila u ponedjeljak da je dobila dojavu, te su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 64 i 31 godinu. Protiv dvojca će biti podnesena kaznena prijava, javio je Kaportal.net.hr.

Muškarce se sumnjiči da su u večernjim satima 5. srpnja s gradilišta u Jelašima u Karlovcu pokušali otuđiti armaturne šipke.

Stjepan Turković poznati je karlovački HDZ-ovac koji je tijekom zadnjih trideset godina obnašao niz stranačkih funkcija. Bio gradski i županijski vijećnik, kao i direktor gradskog poduzeća Zelenilo, predsjednik NK Karlovca i zadnje ravnatelj Županijske uprave za ceste. 

Turković je za Kaportal kazao da nije bio uhićen, da je to gruba i ružna riječ, no potvrdio je da je policija postupala.

Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: An. S.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.