Prešutjela da ima koronu pa se družila sa susjedima u Zagrebu

27.04.2020. 11:26:00

Iz PU zagrebačke javljaju da će protiv 61-godišnjakinje će biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Širenje i prenošenje zaraznih bolesti“...

U nedjelju u zagrebačkoj ulici VII. Kozari putevi policijski službenici su prilikom provjere pridržavanja mjera samoizolacije saznali da se žena (61) s koronom ne pridržava mjere epidemiologa.

Iz Policijske uprave zagrebačke kažu da se 61-godišnjakinja svakodnevno kretala dvorištem koje koriste obitelji više kućanstava i svjesno im prešutjevši da joj je dijagnosticirana bolest, s njima dolazila u kontakt.

Tim je svojim ponašanjem dovela stanare u opasnost od širenja i prenošenja zarazne bolesti na adresi na kojoj prebiva. Protiv 61-godišnjakinje će biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Širenje i prenošenje zaraznih bolesti“.

Izvor: 24sata/Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Izvorni autor: Višnja Kragić Mahmutović

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.