Radikalizacija: U Vukovaru bejzbol palicama na Hrvata, Miloš Trubarac napao je i policajca!

11.12.2020. 13:21:00

Incidenti u Vukovaru, u režiji radikalnih srpskih ekstremista - ne prestaju. Vodeći mediji u Hrvatskoj prešutjeli su vijest o još jednom skandaloznom napadu, ovoga puta na 23-godišnjeg Hrvata, ali i policijskog službenika, koji je napadače pokušao spriječiti u bijegu…

Prema pouzdanim izvorima Bujice, bliskim hrvatskom sigurnosnom sustavu, napad se dogodio u noći sa 07. na 08. prosinca, u samom središtu Vukovara, na raskrižju ulica Grgura Ninskog i Hrvatske nezavisnosti. Dvojica radikalnih Srba, stari 25 i 26 godina, presreli su mladog Hrvata, koji je upravljao automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, izvukli ga iz vozila i pretukli bejzol palicama!

Prilikom bijega s mjesta napada, u obližnjoj Samoborskoj ulici, naišli su na policijskog službenika, kojeg je 25-godišnji Miloš Trubarac također napao! Policajac je, prema izvorima Bujice iz vukovarske bolnice, potražio medicinsku pomoć...

Miloš Trubarac u Vukovaru je poznat kao pripadnik radikalnih srpskih skupina, a njegovi su rođaci na lokalnoj razini, politički bliski Pupovčevom SDSS-u, partiji koja, zajedno s Plenkovićevim HDZ-om – vlada Hrvatskom.

Velimir Bujanec

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:dragovoljac

Izvorni autor: Velimir Bujanec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.