‘SE SKINUO GOL?’ Posvađaše se ‘Pomilovanović’ i ‘Zekan’, ovo je cirkus: ‘Neka poradi na kubikaži glave u šibenskom restoranu, idem doma pohati piletinu’

17.05.2022. 16:50:00

ESKALIRALO JE

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj sjednici Županijske skupštine Šibensko-kninske županije u prigodi obilježavanja Dana županije.

Nakon sjednice se prigodno obratio uzvanicima, što je izazvalo negativnu reakciju saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića.

On je, naime, napustio svečanu sjednicu.

“Nije tu? Jel se skinuo gol? Mogao bi se dopasti ženama, preuzeo je ulogu dvorske lude, ne znam zašto na sebe tako privlači pažnju. Pitajte ga što on meni zamjera? Borbu za interese Hrvata u BiH? Pravi se atoničan kao oposum u Virginiji. Pitajte tog Zekana i dajte mu torbu šargarepe. Ovdje ništa nije normalno u ovoj zemlji”, rekao je Milanović.

Razloge napuštanja sjednice pojasnio je i Zekanović.

“Optužio nas je za transfere novca, da se radi o nekom kešu. Imamo dvije opcije, ili će Plenković i Zekanović u zatvor jer smo imali neovlaštene transfere, a druga je da Milanović završi u ludnici. Da budem pristojniji, neka se ispriča. Ne pada mi na pamet sjediti s njim za stolom na svečanosti.

Neka poradi na kubikaži glave u šibenskom restoranu, drago mi je. ‘Pomilovanović‘ je završio svoj posjet Šibeniku, ja idem doma pohati piletinu”, rekao je Zekanović.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Foto: Hina, fotomontaža: Narod.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.