SLAVKO LINIĆ: “Milanović predsjednik RH? To bi bila sramota za Hrvatsku!”

30.12.2019. 10:20:00

Slavko Linić, ministar financija u Vladi Zorana Milanovića vrlo je kritičan glede kandidature svog nekadašnjeg šefa za predsjednika Hrvatske.

Linić je nekad blisko surađivao s Milanovićem, poznaju se i preko stranke i Vlade, a Linić je za Novi list o Milanoviću rekao da je bahat, neradnik, nesposoban i konfliktan,

Na pitanje što kaže na kandidaturu Zorana Milanovića za predsjednika Republike, Linič odgovara:

– Nažalost, neki novinari i mediji ga guraju. Dakle, možeš biti neuspješan, loš, bahat, neradnik, konfliktan, i svejedno si dobar. Za mene je to sramota za Hrvatsku.

Pred kraj mandata Linić je imao ozbiljne sukobe s Milanovićem zbog kojih je isključen iz SDP-a:

– Pa on je zloupotrebljavao pravni sustav protiv mene! A uz to, predsjednik države mora biti diplomat, a Milanović je sve osim dobrog diplomata. Pa on bi nas za mjesec dana gurnuo u sukob sa Slovenijom ili Srbijom. Zar smo zaboravili njegove ispade?!

Milanović je čovjek koji stvara sukobe. Čak je i aktualna predsjednica bolja za moj pojam, ona barem smiruje stvari. Što će Hrvatskoj više konflikti, pa trebaju nam mir i stabilnost. Što mi mislimo o svojoj državi, ako bismo to dopustili,  kazao je Linić.

Izvor: Maxportal/Foto:novilist

Izvorni autor: M.M.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.