Split: Policiji se predao jedan od osumnjičenih za napad na Čubelića. Stigao je s majkom...

13.04.2023. 16:30:00

PUCNJAVA NA SKALICAMA

Daljnji postupak ide ovako: Radiću će se prvo utvrditi identitet, nakon čega slijedi ispitivanje i daljnje kriminalističko istraživanje.

Jedan od četiri bjegunca, koje policija traži zbog ranjavanja Josipa Čubelića na splitskim Skalicama, predao se danas u popodnevnim satima, potvrdili su iz policije, prenosi 24sata.

- U odnosu na događaj ozljeđivanja 36-godišnjaka iz vatrenog oružja u Splitu, u službenim prostorijama policije nalazi se 21-godišnjak, koji se dovodi u svezu s događajem. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, te se nastavlja traganje za još tri osobe - oglasili su se iz splitske policije.

- U 15:30 u PU splitsko-dalmatinsku došao je Alen Radić u pratnji odvjetnice i majke - javila je Slobodna.

Ostala trojica su u bijegu, ali SD neslužbeno doznaje kako se planiraju njihove predaje.

24sata
Alen Radić | Foto: MUP

Dodajmo i da je Alen Radić nećak Jerka Radića, za kojim se također traga zbog sumnje da je povezan s napadom na Čubelića. Ostala dvojica na tjeralici su Ante Varnica i Nenad Petrak.

Čubelić je u napadu pogođen jednim metkom u potkoljenicu te je nakon operacije zadržan u KBC-u Split.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata/Slobodna Dalmacija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.