Splitski kandidati požurili na birališta: Prkić, Ramljak, Mihanović i Puljak obavili svoju građansku dužnost, uranio i župan Boban

16.05.2021. 11:23:00

Nekoliko minuta u nedjelju nešto prije 8.30 sati na izbornom mjestu u OŠ "Lokve-Gripe" pojavio se Jakov Prkić, kandidat za gradonačelnika koalicije Možemo! Pametno za Split i Dalmaciju i Nove ljevice kako bi obavio svoju građansku dužnost.

Prkić je kratko kazao što misli o važnosti ovih lokalnih izbora navodeći da oni, za razliku od drugih izbora, direktno utječu na naše živote.

- Važno je da u što većem broju izađemo i glasujemo kako bi ovi izbori bili što vjerodostojniji - kazao je Prkić nakon što je u glasačku kutiju ubacio svoj listić.


I Branka Ramljak, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Splita, u pratnji supruga Davora, također je poranila na glasačko mjesto u vrtiću Miki na Plakaluši u gradskom kotaru Gripe.

- NIkad otkad sam punoljetna nisam preskočila niti jedan izborni ciklus, niti jedne izbore. Sada sam prvi put u životu iskoristila i pravo da budem birana, to je za mene najveći doseg demokracije, da možeš birati i biti birana. Pozivam stoga sve svoje sugrađane da iskoriste svoje pravo i izađu na izbore, da biraju - kazala je Branka Ramljak, predstavnica Nezavisne liste Ramljak i Mamić...


 


HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Vice Mihanović je glasao na svojim Mejašima, u tamošnjoj Osnovnoj školi.



Ivica Puljak, u pratnji svoje supruge Marijane Puljak, obavio je svoju građansku dužnost u OŠ Pazdigrad.

Na biralište u Solinu izišao je i župan Blaženko Boban, koji priželjkuje drugi mandat na toj funkciji...

Izvor: slobodnadalmacija.hr/Foto:Fah

Izvorni autor: slobodna dalmacija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.