Stipu Petrinu policija privela na Općinski sud u Zadru

16.04.2021. 12:23:00

Načelniku Općine Primošten sudi se zato što je 2006. uklonio stupove na kojima su se nalazili telekomunikacijski uređaji

Načelnik Općine Primošten Stipe Petrina u petak je uz pomoć policije priveden na Općinski sud u Zadru.

Petrini i njegovom komunalnom redaru sudi se temeljem tužbe T-COM-a i Odašiljača i veza zato što je 2006. uklonio stupove na kojima su se nalazili telekomunikacijski uređaji.

‘Radi se o namještenom sudskom postupku’

“Radi se o namještenom sudskom postupku u kojem se od 2006. vrši stravičan politički pritisak na općinu Primošten, mene, komunalnog redara. A to je o uklanjanju stupova koji su vodili do nezakonitog objekta”, kazao je Petrina, prenosi Index.

“Predmet je došao ovdje zajedno s bivšim državnim odvjetnikom u Šibeniku. Nažalost, tu pomoći nema, nas se okrivljuje što smo postupili prema Ustavu. Na svaki način hoće nas se prisiliti da općina da služnost Odašiljačima i vezama za 600 kuna mjesečno. Mi to ne želimo, onda smo dobili prijetnje. Meni ova sutkinja i ne smije suditi jer s njom imam dva spora”, tvrdi Petrina.

Izvor: Telegram.hr/ FOTO: Screenshot N1

Izvorni autor: Ante Ferara/Telegram.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.