ŠTO SE TO U HRVATSKOJ VOJSCI DOGAĐA ???

20.07.2021. 08:02:00

Hrvatska vojska u hodu se u krvavom ratu stvarala i u ratu se krv proljeva i gine ali, da se u miru pet mladih života u svega mjesec dana ugasilo to je i više nego zabrinjavajuće !!!
U našoj zemlji politički krkani sve su uspjeli devastirati ali, da se Ministarstvo obrane u ovo jadno stanje dovelo to je nedopustivo !!!
Svi dosadašnji ministri obrane javno su govorili što, čega i koliko hrvatska vojska ima i kupuje valjda zato, kako bi naši "dobronamjerni" susjedi i ostali "ljubitelji" Hrvatske znali s čim raspolažemo !!!
Pa tako, samo što nisu i metke za puške, pištolje i ostalo da ne nabrajam iznosili što nije za javnost kao ni brojčano stanje pripadnika Oružanih snaga što pod vojnu tajnu spada !!!
Međutim, puno toga što pod vojnu tajnu spada bez problema u javnost se iznosi ali, o misterioznim smrtima pet ugašenih mladih života u svega mjesec dana ministar Obrane Banožić i Vrhovni zapovijednik OS RH Milanović šute !!!
Z A Š T O ???
Što se to u HV događa kad se u svega mjesec dana pet mladih života naprasno ugasilo ???
Mišljenja sam, da je pozadina puno ozbiljnija nego što mislimo i pitam se; što se iza tih misterioznih smrti krije ???
Moja iskrena sućut obiteljima smrtno stradalih pripadnika HV a ta naša prerano ugašena mladost u miru Božjem počivala

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor: