Sudac je krenuo zaustaviti Dinamovu akciju za gol, ali mu je ispala zviždaljka

25.04.2022. 09:54:00

ČETIRI kola prije kraja prvenstva Dinamo ima ogromnih pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Osijek i šest više od trećeplasiranog Hajduka. Zagrebački klub najveći je dobitnik 32. kola HNL-a nakon što je pobjedom kod Gorice (1:0) iskoristio poraz Osijeka u Rijeci (3:1) i remi Hajduka kod Slavena (0:0).

Odlučujući trenutak utakmice u Gorici dogodio se u 85. minuti, kada je Arijan Ademi nakon proigravanja Marka Tolića prvo pogodio vratnicu, a onda odbijenu loptu s pola metra nekako uspio ugurati u mrežu domaćeg gola. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL

Umalo je sudac Zdenko Lovrić ostavio Dinamo bez tog pogotka jer je krenuo svirati prekršaj na Toliću na 18 metara od gola Gorice. Lovrić je vidio prekršaj, posegnuo za zviždaljkom, ali mu je ona pala na travnjak. Dok je uzeo zviždaljku, lopta je od Lovrića u čudnoj putanji već stigla do Ademija.

 

Izvor: Isport/Foto: Screenshot: Arenasport

Izvorni autor: Isport

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.