Toni je bio suvozač u BMW-u: 'Momak je bio oličenje dobrote'

08.05.2020. 10:56:00

Bio je kapetan juniora i klubu i kapetan druge momčadi. Velika nada predivnog osmijeha, rekao nam je Ante Mihaljević, direktor HMNK Vrgorac o Toniju Pervanu (18) koji je stradao u Vrgorcu

Još jedan mladi život ugasio se na hrvatskim cestama. U strašnoj prometnoj nesreći u Vrgorcu 40 minuta iza ponoći, preminuo je 18-godišnji Toni Pervan, perspektivni nogometaš i član futsal kluba Vrgorac.

U sudaru BMW-a i Peugeota na državnoj cesti koja je cijelu noć bila zatvorena za promet, Toni je bio suvozač u BMW-u. Fotografije s mjesta nesreće su strašne.

Foto: snimio čitatelj 24sata

Direktor kluba: Bio je oličenje dobrote, velika nada, naš kapetan

BMW je gotovo prepolovljen i najviše mu je oštećena desna strana, tamo gdje je nesretni mladi nogometaš sjedio.

Nije imao šanse.

- Momak je bio oličenje dobrote, bio je pristojan, perspektivan sportaš, velika nada predivnog osmjeha. Bio je kapetan juniora i klubu i kapetan druge momčadi. Stvarno imam sve najljepše riječi za njega - kazao nam je Ante Mihaljević, direktor HMNK Vrgorac koji se na društvenim mrežama oprostio od mladog sportaša.
Gradonačelnik: Svi smo potreseni

Mladić je bio suvozač u BMW-u kojega je vozio njegov prijatelj u dobi od 19 godina.

Foto: HMNK Vrgorac

Peugeot s kojim su se sudarili vozio je 22-godišnjak. Oba vozača prebačena su u splitsku bolnicu, 22-godišnjak ima teške ozljede, a prema prvim informacijama, nisu životno ugroženi.

- Bio je momak "ko od gore odvaljen", sportaš. Predviđali su mu sjajnu nogometnu karijeru. Ne znam što bih vam u ovom trenutku rekao osim da sam kao i svi moji sugrađani potresen. Svi su mladi, sportaši- rekao nam je gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić.

Foto: snimio čitatelj 24sata

Svi mladići su se poznavali iz sportskih krugova, no dvojica preživjelih nisu bili aktivni sportaši. Što se dogodilo na prometnici nema službenih podataka, no prema prvim informacijama, netko je od sudionika sudara prešao u suprotni trak.

Izvor: 24sata/ Foto: Čitatelj 24sata/HMNK Vrgorac

Izvorni autor: Tina Jokić, Vedrana Bekavac Šuvar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.