TRAGIČNA PROMETNA NESREĆA U SLAVONIJI: Poginula dvojica mladića, vozač sletio s ceste u kanal i završio u pročelju kuće

01.11.2019. 09:17:00

Nesreći je, kako tvrde u policiji, brzina neprilagođena uvjetima na cesti

Dvojica mladića poginula su sinoć u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 22 sata u mjestu Dragovci između Nove Gradiške i Slavonskog Broda.

Mladići su poginuli na licu mjesta, a još dvije osobe su ozlijeđene te hitno prevezene u novogradišku bolnicu, javlja SBplus.

Navodno se radi o četvorici mladića iz istog automobila.

Nesreći je, kako tvrde u policiji, brzina neprilagođena uvjetima na cesti.

“U četvrtak (31.listopada), u 21.45 sati, u Dragovcima (općina Nova Kapela), dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a dvije osobe teško ozlijeđene. Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška u nazočnosti zamjenika Županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu obavila je očevid kojim je utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 21-godišnji vozač osobnim automobilom kretao istočnom prometnom trakom od juga u smjeru sjevera. U jednom trenutku vozač je krećući se nepropisnom brzinom vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu (vlasništvo 53-godišnjaka) te u pročelje obiteljske kuće. U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradali 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19 godišnji putnici u vozilu teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu „Nova Gradiška” na ukazivanje liječničke pomoći i daljnje liječenje. Policijski službenici podnose izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu”, stoji u policijskom priopćenju.

Izvor: Danas.hr/Foto: PIXSELL / ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.