TRENER SVIH TRENERA POTRESNO PORUČIO: ‘Ova jeb*** bolest cijelog me zaokupirala, rak se proširio na jetra i kosti’

05.02.2023. 15:28:00

Velikan hrvatskog nogometa i trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević nedavno je sa sinom prošetao centrom Zagreba. Šetao je od Trga Bana Jelačića sve do Dolca, a zabrinuti prolaznici srdačno su mu prilazili jer je izgledao lošije nego ikad, prenosi 7dnevno.

Ćiro ima karcinom koji mu se proširio na sve kosti i na jetra.

“Ja sam ti tako bolestan… Tako mi je teško. Ova jeb*** bolest cijelog me zaokupirala. Mučim se, patim se. Velike bolove imam, tako, eto”, rekao je Ćiro za Story.hr.

Pa što doktori kažu, upitan je.

”Ne mogu, ljubavi, noge me ne drže više od silne vode, idem na infuziju… Situacija je teška, eto, da budem iskren. Vrlo, vrlo teška… Rak mi je otišao na sve kosti, i na najgore i najopasnije mjesto, jetru. I uništava sve polako i sigurno, i tako”.

Stanje legendarnog hrvatskog trenera ne ide na bolje, no uskoro mu se bliži rođendan pa će barem nakratko zaboraviti na sve brige. Blažević će 10. veljače proslaviti 88. rođendan.

U prosincu je bio u Baselu, gdje je bio u bolnici, potom je bio u KBC-u Rebro u Zagrebu, a trenutačno je na kućnoj njezi. Njegovo zdravstveno stanje daleko je od idealnog, ali dok je snage i volje bit će sve u redu.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:NOVA TV - Screenshot

Izvorni autor: PDN/7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.