Tuča na autocesti: 'Vozači nisu htjeli iz tunela dok se ne smiri'

22.07.2020. 21:35:00

Iz Hrvatskog autokluba upozorili su kako su kolnici mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju i središnjoj Hrvatskoj. Mogući su odroni pa mole sve vozače za dodatan oprez

Nevrijeme nas je ulovilo na autocesti A1 kraj Otočca. Tuča je padala barem pet minuta. Čulo se kako udara u autobus, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u srijedu oko 20.30 sati snimio nevrijeme u Lici.

Dodao je kako su svi vozači morali usporiti jer inače ne bi vidjeli cestu od količine kiše koja je udarala po prozorima.

- Ljudi su stajali u tunelu. Nisu željeli izići dok se nije smirilo - kazao je čitatelj.

Iz Hrvatskog autokluba upozorili su kako su kolnici mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju i središnjoj Hrvatskoj. Mogući su odroni pa mole sve vozače za dodatan oprez.

Podsjetimo, iz DHMZ-a su najavili kako od srijede slijedi promjena vremena u cijeloj zemlji. 

U četvrtak će u Dalmaciji biti pretežno sunčano i vruće, a drugdje promjenjivo oblačno i nestabilno, uz povremene pljuskove i grmljavinu, u središnjim i istočnim predjelima već od jutra. Vjetar u većem dijelu unutrašnjosti slab, na istoku mjestimice umjeren sjeveroistočni. Na sjevernom Jadranu umjerena bura, a u Dalmaciji umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak. Najniža temperatura od 15 do 20, na Jadranu oko 22, a najviša dnevna većinom između 26 i 31 °C.

Izvor: 24sata/Foto:čitatelj 24 sata

Izvorni autor: Bogdan Blotnej

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.