U Belgiji pronašli 12 preživjelih migranata u kamionu hladnjači

30.10.2019. 16:46:00

Vozač koji je prevozio voće i povrće pozvao je policiju koja je pronašla 12 Sirijaca i Sudanaca i odvezla ih u Ured za imigraciju u Antwerpenu

Belgijska policija pronašla je u srijedu 12 migranata u hladnjači kamiona na parkiralištu autoceste u sjevernoj Belgiji nakon što je vozač obavijestio vlasti, rekao je glasnogovornik policije. 

ozač koji je prevozio voće i povrće pozvao je policiju koja je pronašla 12 Sirijaca i Sudanaca i odvezla ih u Ured za imigraciju u Antwerpenu. 

Prošli tjedan su pronađena trupla 39 migranata u kamionu hladnjači u Velikoj Britaniji koji je prošao kroz belgijsku luku Zeebrugge. 

Belgijske vlasti koje su pod pojačanim nadzorom zbog borbe protiv trgovine ljudima, surađuju s britanskim vlastima u istrazi.

Izvor: 24sata/Foto: Ilustracija

Izvorni autor: HINA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.