Ubojstvo zaštitara: Policija suzila krug oko počinitelja, pozivaju ih da se sami predaju

03.09.2022. 20:00:00

Nepoznati napadači napali su zaštitara poslovnice igara na sreću na zagrebačkom Trnju koji je kasnije preminuo u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Sukob se dogodio u subotu ujutro oko 5 sati.

Pu zagrebačka održala je konferenciju za medije o slučaju na kojoj je voditelj službe Općeg kriminaliteta Zvonimir Petrović iznio više detalja.

'Negdje oko 4:30 na području Savice u jednom automat klubu dogodio se incident. Za sada to kvalificiramo kao tešku tjelesnu ozljedu s posljedicom smrti. Nakon fizičkog sukoba, osobe su se udaljile u nepoznatom smjeru', rekao je Petrović, prenosi Večernji.hr.

Žrtva kaznenog djela bio je zaštitar u objektu.

'Izuzeli smo neke tragove koji će nam biti vrlo korisni te smo započeli intenzivno kriminalističko istraživanje, koje uključuje i pregled kamera, rekao je Petrović te napomenuo kako ima nekoliko svjedoka koji su se nalazili u samom prostoru. Među svjedocima je i djelatnica automat kluba. Objasnio je da je zaštitar bio naoružan, ali i to da nije upotrijebio oružje. Govoreći o napadačima, kazao je da su suzili krug te da će raditi cijelog vikenda na slučaju.

'Pozvao bih počinitelje da se sami jave policiji', poručio je za kraj Petrović.

Izvor: tportal.hr/Foto: fah

Izvorni autor: An. S./Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.