VELIKA AKCIJA U SPLITU Uhićenja diljem grada, priveden i čovjek koji je preživio dva atentata!

21.05.2020. 13:01:00

Na nekoliko lokacija u Splitu u tijeku su pretrage stanova nakon uhićenja više osoba iz kriminalnog miljea koje provode inspektori Službe organiziranog kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske u koordinaciji s regionalnim uredom USKOK-a Split.

Kao šefa zločinačke udruge koja se bavila paljevinama lokala i trgovinom drogom priveli su Deana Majstorovića zvanog Điđi, poznatog i po starom imenu Dean Martedić i po tome što je preživio dva atentata.

Osim kao žrtva u policijskim evidencijama je upisan i kao diler 17 kilograma marihuane za što je i odslužio zatvorsku kaznu. Osim njega u srijedu ujutro su u pritvorsku jedinicu dovedeni Luka Buzdovačić zvani Sken i Ivan Šunjić.

Buzdovačić je poznat po pucnjavi ispred popularnog kafića "Krom" kada su on i Željko Rajić, šef zločinačke udruge koji je trenutno u istražnom zatvoru, na splitskim Bilicama ranili tri osobe. Najmlađi uhićeni Ivan Šunjić ima u dosjeu presudu zbog dilanja kilograma marihuane kada je kažnjen dobrotvornim radom.

Pretrage stanova su se odvijale u Dubrovačkoj, Ćiril Metodovoj i Rendićevoj ulici te na predjelu Firula i Kmana. Sudjelovala je kriminalistička i interventna policija, piše Jutarnji

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.