Željko Sačić: Užas, nedostojno, strahovito neodgovorno i bolesno, diskriminatorno ponašanje od g. Capaka i g. Božinovića….

25.07.2020. 13:13:00

Vesna Grgić, epidemiologinja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije, odredila je samoizolaciju predsjedniku HSLS-a Dariju Hrebaku, ali mu je ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak, član HDZ-a, odobrio da se može pridružiti većini u Saboru i samim time spasio je Plenkovićevu većinu u Saboru.

Saborski zastupnik, umirovljeni general Željko Sačić reagirao je na ovakvu odluku i ponašanje epidemiologa Krunoslava Capaka i Davora Božinovića, kako kaže užasno, nedostojno, neodgovorno i bolesno ponašanje Capaka ali i voditelja nacionalnog stožera civilne zaštite Davora Božinovića:

Užas, nedostojno, strahovito neodgovorno i bolesno, diskriminatorno ponašanje od g. Capaka i g. Božinovića….

Evidentna je to povreda ustavnog načela o jednakosti naših građana. Osim toga, slijedom njihova” tumačenja” i učinjenog, Hrvatski sabor treba hitno, općom amnestijom poništiti sve represivne učinke, dosad izrečene sankcije, prema svakoj osobi koja je “kao”prekšila izečenu joj epidemiološku “mjeru samoizolacije”.. i zbog toga platila novčanu kaznu od cak 8000,00 kuna’,(uz obeštećenje i obračunom pripadajućih im kamata), jer sada vidimo da su to bile potpuno nepotrebne, nesvrsishodne, isključivo protuzakonite represivne i neustavne mjere najgrubljeg ograničenja slobode kretanja naših građana ( vidi recentno tumačenje DIPa, Min.prosvjete , u vezi mature ,otvaranja granica prema BiH i Srbiji,CG..i dr ..međunarodni kamionski promet…)

Izvor: Željko Sačić/FB/Foto:PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.