Zlatko Dalić nije zaboravio potporu hrvatskih branitelja!

12.12.2022. 20:20:00

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić uhvatio je malo vremena i javio nam se iz Katra, u očekivanju utakmice „života“ sa Argentinom. Naime, na moj poticaj nekoliko mjeseci prije Svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji (2018.), Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.) u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskoga rata, prije svih Udruge hrvatskih branitelja Zagrebački velesajam, organizirala je u zagrebačkom domu HVIDR-e veliki svečani skup na kojem smo među prvima podržali nogometnu reprezentaciju, a poglavito Dalića kao izbornika. Još tada malo je tko vjerovao u našeg izbornika, ali branitelji – jesu! Taj čin Dalić očito nije zaboravio, pa nam se ukratko javio:

  • Dosad smo primili niz pohvala i priznanja, ali ovo što ste u moju čast priredili tri-četiri mjeseca prije odlaska u Rusiju, kad je malo tko vjerovao u mene i naše uspjehe, to vam ne mogu zaboraviti. Stoga, gdje god i kada mogu ističem hrvatske branitelje i pobjede posvećujem tim ljudima koji su se žrtvovali za nas, kako se mi sada žrtvujemo za njih, odnosno hrvatsku Domovinu. Još jednom iskreno zahvaljujem hrvatskim braniteljima i stradalnicima, a vama gospodine Pavkoviću svaka čast što ste od prvog dana mojeg dolaska na čelo reprezentacije imali puno povjerenje u mene. Idemo do – kraja!- napisao je u poruci prvi čovjek hrvatskog nogometa.

Na to možemo samo dodati da je Dalić s hrvatskom reprezentacijom uspio ono što i prvi hrvatski predsjednik – vratiti duh jedinstva domovinske i iseljene Hrvatske i dovesti nas i u športu na vrh vrhova! A to se ne zaboravlja!

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.)

Izvorni autor: PRIPREMIO:Mladen Pavković/UHBDR 91./Foto:MP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.