Demanti na članak "Zanimljiva pozadina USKOK-ove akcije: Pogledajte kakve rodbinske veze tvore hobotnicu"

23.09.2024. 13:15:00

Institut IGH želi demantirati netočnu informaciju iznesenu u članku objavljenom na Portalu Dnevnih Novosti pod naslovom  Zanimljiva pozadina USKOK-ove akcije: Pogledajte kakve rodbinske veze tvore hobotnicu , a koja se odnosi na gosp. Nikolu Blagaića. U članku je navedeno da je gosp. Blagaić zaposlenik Instituta IGH, što nije točno.

Demanti Instituta IGH prenosimo u cijelosti:

U vašem članku objavljenom dana 21.09.2024, pod naslovom „Zanimljiva pozadina USKOK-ove akcije: Pogledajte kakve rodbinske veze tvore hobotnicu“ (poveznica: https://portal.braniteljskiforum.com/blog/vijesti/zanimljiva-pozadina-uskok-ove-akcije-pogledajte-kakve-rodbinske-veze-tvorehobotnicu), u kojem je iznesena netočna informacija da je gosp. Nikola Blagaić zaposlenik Instituta IGH.

Želimo naglasiti, u cilju objektivnog iznošenja činjenica, da je gosp. Nikola Blagaić bio djelatnik Instituta IGH, gdje je radio u IGH regionalnom centru Split od 1979. do 2010. godine. Dakle, isti nema nikakve veze s društvom INSTITUT IGH d.d. već punih 14 godina. U tom smislu, cijenili bismo da nas ne stavljate u kontekst bilo kakvih daljnjih napisa vezanih uz predmet Vašeg članka, budući da s njima nemamo nikakve veze.

Ljubazno vas molimo da u skladu sa Zakonom o medijima, objavite ovaj ispravak u prvom narednom članku te na istom mjestu na kojem je izvorni članak objavljen, kako bi javnost bila točno informirana.

S poštovanjem,

INSTITUT IGH d.d.

Izvorni autor: PDN/IGH/Foto naslovnice:B. Babić/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.