HRVATSKA - ARGENTINA Dalić bez promjena, Argentincima se vraća Di Maria?

13.12.2022. 17:20:00

HRVATSKA i Argentina od 20 sati igraju u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru na stadionu Lusail Iconic. Argentina je prema kladionicama favorit za ulazak u finale, a utakmicu sudi najbolji talijanski sudac Daniele Orsato. U drugom polufinalu će u srijedu igrati Francuska i Maroko.

Ovo bi trebao biti početni sastav Hrvatske:

Hrvatska (4-3-3): Livaković; Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa; Brozović, Modrić, Kovačić; Pašalić (Vlašić), Kramarić, Perišić

Mario Pašalić i Nikola Vlašić bore se za poziciju desnog krila, a zasad je u prednosti Pašalić. Andrej Kramarić ostaje prvi napadač. 

Argentinski izbornik Lionel Scaloni mogao bi započeti u formaciji 4-3-3. Protiv Nizozemske Argentina je nastupila u 3-5-2, ali sada bi zbog izostanka lijevog beka Marcosa Acuñe moglo doći do promjena. Acunu će zamijeniti Nicolas Tagliafico.

Argentina (4-3-3): Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico; De Paul, Fernandez, Mac Allister; Messi, Alvarez, Di Maria

Izvor: PDN/Foto: AFP

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.