'Imam dokaze da su se tajne službe bavile i mojom obitelji'

19.12.2019. 15:51:00

Kako je moguće da obavještajna služba dopusti da se pojavi paraobavještajno?! Predsjednica mora kazati otkad to zna, kome je prijavila, rekao je Miroslav Škoro u Požegi

Miroslav Škoro, predsjednički kandidat, tri dana pred izbore došao je u Požegu. U pješačkoj zoni susreo se s građanima, ali nije to bio klasični predizborni skup, već više druženje s onima koji bi mu mogli dati svoj glas.

- Ispričavam se što nisam uspio doći ranije u ovoj predizbornoj kampanji, ali pošto vas smatram svojima, nadam se da ćete oprostiti. Znate me godinama, ja znam vas i nemamo puno o čemu pričati, znate moj program, ja želim vratiti veće ovlasti predsjedniku. Nisam došao u ovu zgradu upisati novi vinograd, niti kao pjevač, hvala vam što ste došli, a i vama koji "ćirite" iza prozora, nadam se da će doći bolja vremena da to ne morate činiti – rekao je Miroslav Škoro, gledajući u prozore Općinskog suda.

- Nećete dobiti besplatne kobasice i pivo, već idemo napraviti veliku promjenu i to već u nedjelju 22. prosinca - rekao je Škoro.

Odgovarajući na novinarska pitanja Miroslav Škoro je otkrio kakvo iznenađenje priprema za petak u Zagrebu.

- Mislim da ćemo sutra napraviti ono što narod hoće. U ovoj kampanji naslušali smo se svega i svašta, puno toga je nalikovalo na izrežiranu predstavu, ja nisam čovjek koji voli sudjelovati u takvim cirkusima. S obzirom da nije bilo moghuće dobiti neke druge prostore (medijske op.a.), a sukladno 21. stoljeću odlučio sam u petak pet minuta do 12 sati na svom Facebook porofili biti uživo. Jedno dva ili tri sata odgovarajuću na pitanja koja mi budu postavljana, sve će biti uživo, mislim da je to pravi način u ovo vrijeme da se komunicira sa svojim narodom - najavio je Škoro. 

Požega: Predsjednički kandidat Miroslav Škoro družio se s građanima | Autor: Ivica Galovic/PIXSELL Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Pitali su ga i za Kolindine izjave o korupcija u SOI na sušeljavanju - kasnije se ispravila i rekla da se radi o VSOI - te za njegovu izjavu "kako ima informacije da SOA prikuplja informacije o njemu i bliskim mu osobama". 

- Da, imam dokaze i indicije da su se činile mnoge stvari. Vidjeli ste što se događa kad se stvari plasiraju preko čudnih medija, nekih drugih zemalja, pa onda čudnim kanalima dolaze do nas. VSOA, SOA, paraobavještajno - ako i jest paraobavještajno, pa kako je moguće da obavještajna služba dopusti da se pojavi paraobavještajno?! Predsjednica mora kazati otkad to zna, kome je prijavila? Ona je odgovorna. Vrlo rado ću sve iznijeti na odgovornim mjestima jer su stvarno pretjerali - rekao je Škoro. 

Izvor: 24sata/ Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Izvorni autor: Franjo Lepan

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.