Informativna radionica za braniteljsku i stradalničku populaciju s ciljem informiranja o zakonskim i statusnim pravima

11.03.2020. 13:52:00

Ministarstvo hrvatskih branitelja, Samostalni izvršitelji – centar Koprivnica, organizira informativne radionice za braniteljsku i stradalničku populaciju s ciljem informiranja o zakonskim i statusnim pravima, načinu ostvarivanja tih prava, tijelima nadležnim za ostvarivanje pojedinih prava te informiranju o mogućnostima i postupku korištenja mjera iz programa, projekata i drugih aktivnosti Ministarstva hrvatskih branitelja.

 

Pozivamo hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata te osobe koje su aktivno sudjelovale u Domovinskom ratu, a svoj status još nisu pravno regulirale, na radionice koje će se održavati dana 18. ožujka 2020. godine

  • u 16,00 sati u Križevcima, Razvojni centar i tehnološki park, Kongresna dvorana „Marcel Kiepach“, Ulica Franje Tuđmana 20 (prostori bivše vojarne)

 

  • u 19,00 sati u Sv.Ivanu Žabno, Osnovna škola „Grigor Vitez“, Trg Karla Lukaša 7.

Izvorni autor: Uprava za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć/Sektor za savjetodavnu i psihosocijalnu pomoć/Tatjana Mihaldinec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.