Ivanka Bušljeta: SABOTAŽA!

29.01.2021. 12:25:00

 
Dragi moji prijatelji sve svoje tekstove pišem na bazi viđenog i onog što sama iz usta političara čujem a ne po principu rekla kazala jer to nije provjereno ni ozbiljno i po tom principu nikada ne bih pisala i na takav način nekoga prozivala !!!
Kod pisanja bitne su mi izjave i ponašanja naših političara i tek tada pisanju se može pristupiti uz obaveznu kulturu dijaloga u javnom prostoru jer tako (kroz tekstove) i autora tekstova sve više upoznavamo što je jako bitno kao ogledalo autorskog rada ili autorskog srama zbog nedoličnog izražavanja !!!
Ovaj uvod morala sam napisati obzirom da u ovom tekstu o predsjedniku Države želim progovoriti s toga, uvod je temelj za izrečeno a u kojem iza svake svoje napisane riječi stojim bez obzira na cijenu ishoda ali, svoja zapažanja i svoje mišljenje o Milanoviću moram iznjeti !!!
Dakle, kad "zanemarim" sve njegove prijašnje izjave i ponašanja kao premjera to ne znači da i sada njegove izjave i ponašanja trebam zanemariti dapaće !!!
Predsjednik Države ujedno je i Vrhovni zapovijednik Oružanih snaga RH a njegova ponašanja kao Vrhovnog zapovjednika OS RH i više su nego neprimjerena funkciji koju obnaša !!!
Predsjednik Države nema velike ovlasti međutim, kao Vrhovnom zapovijedniku OS RH Domovinski rat i hrvatski branitelji bez izdvajanja HOS-a iz jedinstvenog sastava Oružanih snaga za jednog predsjednika DRŽAVE trebale bi biti SVETINJA vrijedna poštovanja i klanjanja zbog ratnih zasluga a ne pljuvanja po njima !!!
Jer, zahvaljujući NAŠIM BRANITELJIMA i NJIHOVOM ZAJEDNIŠTVU koje ih je kroz vihor rata nosilo Milanović obnaša dužnost predsjednika Države koju su naši branitelji od srbičetničke agresije uz velike žrtve obranili !!!
Međutim, predsjednik Milanović umjesto ZAHVALE našim braniteljima što svoju Državu na braniteljskoj krvi stvorenu imamo on po HOS-ovcima nemilosrdno gazi ne birajući riječi kojima ih "časti" što je i više nego bezobrazno od jednog predsjednika koji se u javnom prostoru uličnim žargonom koristi ne CIJENJEĆI ŽRTVE koje su u TEMELJ ove napaćene zemlje ugrađene !!!
Na taj način ne samo da naše žrtve i njihove suborce vrijeđa već, vrijeđa i njihove obitelji, njihovu djecu i roditelje koji svoju djecu oplakuju !!!
A ta njihova djeca koju on nemilosrdno vrijeđa svoje mlade živote ovoj zemlji su POKLONILI da bi ih predsjednik te iste zemlje kojoj je na čelu i u hladnim grobovima vrijeđao !!!
Pa tako, po meni i po nekim mojim zapažanjima slušajući i gledajući Milanovića što i kako govori i kako se ponaša u skladu je sa njegovom besramnom izjavom; kako je ovo slučajna Država !!!
S toga, ne čudi, kad sa obilježavanja naših POBJEDNIČKIH AKCIJA bježi kad HOS-ovce ugleda jer, to je samo izgovor za njegove SABOTAŽE koje redovno izvodi kako bi se bit obilježavanja sa naših VELIČANSTVENIH POBJEDA umanjio i sa bitnog događaja u nebitno pretvorio što i ne krije u protivnom, ne bi se tako prostački ponašao !!!
Ova njegova ponašanja nisu nepromišljena i bezazlena dapaće, mogla bi dalekosežne posljedice imati jer, ako predsjednik Hrvatske Države hrvatske branitelje i njihove ZASLUGE ne cijeni samo su loš primjer drugima kako se spram naših hrvatskih branitelja RATNIKA mogu ponašati !!!
S toga, predsjedniku Milanoviću ovim putem javno poručujem da prestane svoje prljave noge od bježanja o naše hrvatske branitelje brisati !!!
Jer, naši hrvatski branitelji nisu otirač za prljave političke noge brisati već, oni su naše SVETINJE koje svi u ovoj zemlji MORAJU CIJENITI I POŠTIVATI u protivnom, svi s političkih funkcija odlazite jer niste dostojni ovu zemlju voditi !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.