Je li protuzračna obrana znala za letjelicu u hrvatskom zračnom prostoru?

11.03.2022. 09:14:00

Iz Ministarstva unutarnjih poslova oglasili su se o eksploziji i padobranima u Zagrebu. Na adresi Jarunska bb pronašli su krater, dok su u široj zoni pronašli dva padobrana, za koje su prethodno zaprimili dojave građana. "Građane pozivamo da putem društvenih mreža ne dijele snimke/fotografije s mjesta događaja. Ukoliko se zateknete u zoni postupanja policije, molimo postupite prema uputama policijskih službenika", objavila je policija.

Iz MORH-a se jutros samo šturo doznaje da “provode istražne radnje”.

Poslali smo upit Ministarstvu obrane, u kojemu smo ih pitali je li protuzračna obrana znala za prelet letjelice te je li on bio odobren.

Osim toga, pitali smo ih i tko bi bio odgovoran u slučaju evenutalne tragedije, jer je letjelica pala u naseljeni dio grada.

Još uvijek čekamo njihov odgovor.

Ministar obrane, Mario Banožić danas je u Zemuniku.

Njegovu izjavu očekujemo kasnije.

Izvor: n1/ Foto: PIXSELL

Izvorni autor: N1 Info

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.