Mladen Pavković: Branitelji, sad ili nikad! Škoro mora pobijediti!

28.05.2021. 11:11:00

Dakle, branitelji, vi ste na potezu-dajte svoj glas (sadili nikad) čovjeku kojeg  ste nakon svake izvedbe „Sude mi“, „Zašto lažu nam u ulice“, „Svetinja“, „Ne dirajte mi ravnicu“ ili „Heroji ne plaču“ ispratili, kao i Thompsona, gromoglasnim pljeskom i brojnim  hrvatskim stjegovima!

Mnogi su bili uvjereni da je usred glavnog grada Milan Bandić „najgore“ što im se moglo dogoditi.

Međutim, a što je sad ovo? 

Notorni Tomislav Tomašević po nekima bi trebao pobijediti na lokalnim izborima, na kojima se bira gradonačelnik Grada Zagreba!

Namještene i ine ankete na njegovoj su strani.

Ovu „ludu idejnu“ mogu zaustaviti jedino glasači u glavnom gradu na način da svoj glas daju njegovu protukandidatu Miroslavu Škori.

Ako se dogodi da Tomašević, kojeg već godinama navodno guraju i financiraju nekakve strane mračne sile, koje, baš kao i on, ne vole Hrvatsku i Hrvate, onda moramo ponovno otići „u rovove“ kao i 1991., jer ćemo s njim i njegovim najbližim suradnicima  dobiti „crveni  Zagreb“, za kojeg smo mislili da više nikada ne će postojati. 

U njegovu izbornu programu nema mjesta za hrvatske branitelje i stradalnike. On bi ponovno želio  vrati ime komunističkog zločinca Josipa Broza Tita, on bi želio  koračati „po šumama i gorama“.

Svoju političku karijeru izgradio je kao predstavnik nekakve Zelene akcije i sličnih udruga, koje su mahom financirane iz inozemstva, isključivo s ciljem da ruše sve što se rušiti da u Hrvatskoj.

Ako će kao gradonačelnik, nastaviti s tom praksom, jedna od njegovih prvih akcija sigurno će biti rušenje spomenika hrvatskim braniteljima, a poglavito onih s likom i djelom prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

U odabiru kandidata za mjesto gradonačelnika Grada Zagreba veliku ulogu imat će i imaju hrvatski branitelji, stradalnici i članovi njihovih obitelji.

Ako im je svejedno, neka glasaju za Tomaševića i njegove „pomozbog“ junake.

U protivnom, neka svoj glas daju Miroslavu Škori, koji se dokazao kao istinski hrvatski domoljub, kojeg pamtimo i po njegovim koncertima na kojima su se vijorile hrvatske zastave, što u svezi akcija Tomaševića i njegovih drugova, nikada nije bio slučaj.

Dakle, branitelji, vi ste na potezu-dajte svoj glas (sadili nikad) čovjeku kojeg  ste nakon svake izvedbe „Sude mi“, „Zašto lažu nam u ulice“, „Svetinja“, „Ne dirajte mi ravnicu“ ili „Heroji ne plaču“ ispratili, kao i Thompsona, gromoglasnim pljeskom i brojnim  hrvatskim stjegovima!

Mladen Pavković, 

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:dragovoljac

Izvorni autor: Mladen Pavković/Dragovoljac.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.