Navijačima Rijeke koji stižu na Poljud izdana posebna obavijest, evo što moraju znati pred finale Kupa

24.05.2022. 18:15:00

Pristaše Rijeke dočekivat će se na dvije lokacije, odakle će biti transferirani prema Poljudu.
 
  

Uoči finalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa, PU Splitsko-dalmatinska javnost je izvjestila glede uobičajenih sigurnosnih procedura i regulacije prometa oko stadiona na Poljudu, ali i dolaska navijača Rijeke na utakmicu. Na dva punkta će policijske snage dočekati pristaše kluba s Kvarnera.

- prihvat u Sjevernoj luci: za navijače koji organizirano dolaze posebnom brodskom linijom koja će pristati u Sjevernoj luci, biti će organiziran prihvat i prijevoz autobusima do stadiona Poljud.

- prihvat na području Dugopolja: na izlazu s autoceste A1 - naplatna postaja Dugopolje vršiti će prihvat i organizirani prijevoz navijača do stadiona Poljud i natrag. Sve organizirane skupine navijača, koje budu putovale autobusima, biti će upućene izravno na stadion Poljud. Kod naplatne postaje Dugopolje vršiti će se posebna regulacija prometa i biti će osiguran parking, pod policijskim nadzorom - rečeno je u priopćenju PU Splitsko-dalmatinske.

Stadion će za navijače Hajduka biti otvoren od 16.30 sati, a za navijače Rijeke od 16 sati.

Izvor: sportske.hr/Foto: fah

Izvorni autor: Jurica Radić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.