TEŠKA NESREĆA U PETRINJI! Sve je krenulo po zlu, trakorist se teško ozlijedio i liječnici mu se bore za život!

29.10.2021. 17:48:00

U petak u prijepodnevnim satima u ulici Stjepana Radića u Petrinji dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač traktora teško ozlijeđen pa je zbrinut u sisačkoj bolnici gdje mu liječnici spašavaju život.

Do nesreće je došlo oko 10.40 sati kada je traktorom za koji je bila pridodana poluprikolica upravljao 52-godišnjak iz Petrinje, priopćili su iz policije.

Budući da nije vozio sredinom obilježene prometne trake, kotačima je zahvatio zemljanu bankinu po kojoj se nastavio kretati, nakon čega je sletio i udario u betonsku kosinu potoka.

Zbog zadobivenih ozljeda liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici “Dr. Ivo Pedišić” gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:Ilustracija: PU

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.