Uhitili organizatore brutalnog smaknuća Karmelina u Omišu?

12.12.2019. 10:27:00

DUGE CIJEVI U OMIŠU Policija je uhitila muškarca za kojeg se smatra da je naručio ubojstvo, muškarca koji je pomogao u organizaciji te čovjeka s podebljim dosjeom koji je navodno izvršio ubojstvo...

Splitska policija uhitila je u četvrtak ujutro dvojicu muškaraca u Omišu za koje se sumnja da su naručili i organizirali ubojstvo 38-godišnjeg Karmelina F. (38) 9. studenog ove godine u Omišu.

Kako neslužbeno doznajemo uhićen je muškarac za kojeg se smatra da je naručio ubojstvo te muškarac koji je, sumnjaju u policiji, pomogao organizirati likvidaciju. U Šibeniku policija je uhitila čovjeka s podebljim kriminalnim dosjeom za kojeg sumnjaju da je izvršio egzekuciju odnosno da je ispalio najmanje šest hitaca u glavu sada pokojnog Karmelina.

Policija će nad uhićenima provesti kriminalističku obradu te se očekuje njihovo privođenje nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu uz kaznenu prijavu za ubojstvo.

Uskoro opširnije...

Izvor: 24sata/ Foto: Miranda Cikotic/Pixsell

Izvorni autor: Mario Matana

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.