'Uvjereni smo da će Thompson izaći na izbore i da neće glasati za Milanovića i njegove drugove komuniste'

31.12.2019. 15:32:00

"Koliko je nama poznato, Thompson nije nikada ni na koji način opstruirao izbore neizlaskom ili što je još gore pretvaranjem izbornog listića nevažećim. Thompson svoju državu za koju se je u Domovinskom ratu borio shvaća ozbiljno da bi teret svoje dužnosti samo tako prebacivao na tuđa leđa.

Naše je mišljenje kao Thompsonovih suradnika, kako će on izaći na izbore i kako zasigurno neće podržati Zorana Milanovića i njegove 'drugove komuniste' koji zahvaljujući podjeli našeg naroda trljaju ruke, računajući da će tako lakše doći na Pantovčak, a nakon toga Hrvatsku ponovo obući u crvenu boju", odgovorili su Thompsonovi suradnici u komentaru, ispod objave poveznice na pjesmu 'E, moj narode', na pitanje  obožavatelja.

"Evo prilike da nam uz ovu pjesmu odgovorite hoćete li izaći na izbore i glasati za nekog od dva kandidata ili ćete kao i Škoro izaći na izbore i glasati nepravilno (poništen glasački listić) i tako dati prednost Milanoviću ili možda uopće nećete izaći na izbore što znači da vas nije briga tko će pobijediti i tko će nam biti između ostaloga vrhovni zapovjednik? Mislim da nas jako puno tvojih obožavatelja zanima tvoj stav što naravno, bar kod mene, neće utjecati na privrženost prema tebi i tvojoj glazbi ako ne mislimo isto vezano za ove izbore", upitao je Thompsonov obožavatelj.

Izvor: mn/Direktno.hr/Foto:FaH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.