Užas u Splitu: Policajac se bori za život. Traže vozača koji ga je udario autom pa pobjegao

30.11.2022. 09:00:00

IMA TEŠKE OZLJEDE

U svrhu provođenja redovne policijske kontrole u Ulici Domovinskog rata u Splitu, policajac je izdao naredbu vozaču da se zaustavi, međutim vozač se na to oglušio i automobilom je udario policajca

U noći s utorka na srijedu oko 00.50 sati nepoznati vozač automobilom je udario u mladog policijskog službenika (20), piše 24sata.

Naime, u svrhu provođenja redovne policijske kontrole u Ulici Domovinskog rata u Splitu, policajac je izdao naredbu vozaču da se zaustavi, međutim vozač se na to oglušio i automobilom je udario policajca bez usporavanja i zaustavljanja. Nakon svega je pobjegao s mjesta.

Mladi policijski službenik završio je u bolnici s teškim i po život opasnim ozljedama i ostat će u bolnici na daljnjem liječenju.

O događaju je obaviješten zamjenik županijskog državnog odvjetnika. Na mjestu događaja je obavljen očevid i u tijeku je kriminalističko istraživanja, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.