VEĆ PETI PUT! Otkad je Možemo na vlasti u Zagrebu, automobili upadaju u rupe na tračnicama

08.09.2021. 18:34:00

Vozačima izgleda stvarno problem stvaraju radovi na tramvajskim tračnicama. Ovog puta vozač Peugeota je upao u rupu i blokirao promet na istoku grada.

“Zbog prometne nezgode u kojoj je osobno vozilo naletjelo na radove na Maksimirskoj cesti te zbog poteškoća u opskrbi električnom energijom u Dupcu, tramvaji linija 4, 5, 7, 11 i 12 prometuju skraćeno do zaokretnice na Maksimirskoj cesti.

Na relaciji od Maksimira do Dupca prometuje izvanredna autobusna linija koja koristi tramvajska stajališta”, poručili su danas iz Zagrebačkog holdinga.

Ovo je već peto vozilo u zadnje vrijeme kojem se dogodila ovakva situacija.

Podsjetimo, i u petak na križanju Savske ceste i Tratinske ulice  dogodila se takva nesreća. Sanirala se tramvajska pruga, a jedan je automobil upao u rupu između tračnica. Ubrzo se stvorila velika kolona u smjeru Novog Zagreba.

Automobili su zapeli u rupe na tračnicama jednom i u Ilici, te dvaput na križanju Ilice i Frankopanske.

Izvor: Dnevno

Izvorni autor: iš/Foto: Patrik Macek/PIXSELL/ Ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.