TRAGIČAN ZAVRŠETAK POTRAGE: U Neretvi pronađeno tijelo četverogodišnjeg dječaka

28.04.2021. 17:00:00

U Neretvi je pronađeno tijelo četverogodišnjeg dječaka za kojega se sumnjalo da se utopio s ocem, piše Avaz.

Iz Spasilačke službe potvrdili su da je tijelo mališana pronađeno na području ispod Avijatičarskog mosta u Mostaru. Tijelo je pronađeno nakon što su se u potragu uključili i konjički rafteri. 

Zoran Vlaho, voditelj ISS-a, ranije je kazao da su timovi na kajacima detaljno pretražili dio uz obale rijeke u dužini od 1,5 kilometra, od mjesta pronalaska automobila do Avijatičarskog mosta, a detaljnu potragu u koritu rijeke Neretve, pogotovo, uz desnu obalu su bili uključeni ronioci.

Podsjetimo, glasnogovornik MUP-a HNK Ljudevit Marić PU Mostar kazao je da je netko od ribara prijavio da se na Čekrku vidi vozilo u Neretvi te su policijske patrole odmah izašle namjesto događaja.

Radi se o osobi A. K. (1989.), čiji je nestanak prijavila supruga 24. travnja oko 15 sati. S njim u vozilu se nalazilo četverogodišnje dijete.

Izvor: Direktno.hr/Foto:Denis Kapetanović/PIXSELL

Izvorni autor: lš/Avaz/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.