Željko Sačić reagirao na izjavu Ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlić Radmana, koji se u medijima osvrnuo na nogometaše i pozdrav ZDS, kazavši da je to zabranjen pozdrav

23.12.2022. 11:00:00

Nakon što se ministar Grlić Radman u medijima osvrnuo na nogometaše i pozdrav ZDS, kazavši da je to zabranjen pozdrav, osim u nekim prilikama, odgovor mu uputio saborski zastupnik Željko Sačić na facebooku.

Odgovor prenosimo u cijelosti:

Ajde besramno nemoralni ,licemjerni, protunarodni i prevrtljivi zlotvore, glasnogovornice Andrejev, zapitaj se kome si ti bio ” mrlja” , u trenutku potpuno predanog, nježnog recitiranja na uho ruskom ministru Lavrovu, slavnog nam i velikog Jesenjina. ?

Kome si ti ( bio) ” mrlja” u našoj vanjskoj politici, kada i dan danas sluganski prihvaćaš sve diktate EU u svezi položaja Hrvata u BiH, Srbiji ??
Kada potičes, unaprijeduješ i gojis u MVP- eu, protuhrvatstvo i ” proverene kadrove” svojeg idola Bude Lončara, i njegove ” dice”- Granića, Sanadera, Pusičke, Pejičinović Buričke , Goldštajna i sličnih im zotvora i protunacionalnih štetočina.

Srami se, povrsni i neuspješni manipulatore.

Javno kličes ukrajinskim junacima i braniteljima ” Slava Ukrajini” , a hrvatskim ratnicima i herojima HOS-a istodobno ZABRANJUJEŠ njihov legalni i vojnički, starohrvatski pozdrav – ZA DOM SPREMNI !!

Tvoj kukavičluk i jasno, javno protuhrvatstvo je bilo vidljivo već i tih ranih devedesteih, u Švicarskoj (u kojo si završio kao komunističko gojence, kada si jeo sa “zlatnom žlicom”)… kada si, daleko od sudbonosno opasne hrvatske ratne drame, hrvatskog obrambenog rata , čak odbijao i pjevati hrvatske domoljubne pjesme u mjesnom pjevačkom Zboru .

Nacionalno neodgovorni hazarderu, pa od tebe je sve ovo zlo i krenulo , ti si zakotrljao ovu prljavu i zlu , razarajuću protunarodnu grudu , protivno odredbama našeg Ustava i zakona, samo da napakostiš predsjedniku RH..i hrvatskom narodu. No, kriva vam je bila procjena..

Hvala Bogu , moralnim i savjesnim ljudima – niste uspjeli.

Hrvatski sabor nije, neće biti i nesmije biti ” otirač” za vaše prljave , nečasne, nacionalno neodgovorne i opasne namjere..

Nikad robom !
————

Grlić Radman o nogometašima i ZDS-u: To je zabranjen pozdrav, osim u nekim prilikama
Prije 37 minuta
Zadnja nadopuna: 09:04, 23. prosinca 2022

“VECERNJI LIST”

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman izjavio je u četvrtak da je “jedina mrlja” na hrvatskoj vanjskoj politici to što su 54 saborska zastupnika, koje je optužio za kukavičluk i petokolonašenje, bila protiv misije vojne pomoći Ukrajini.

Nakon što se nakon sjednice vlade pohvalio novinarima velikim ovogodišnjim hrvatskim uspjesima, ulascima u šengenski prostor i eurozonu, šef hrvatske diplomacije oštro je osudio zastupnike koji su bili protiv obuke ukrajinskih vojnika u Hrvatskoj.
Grlić Radman osudio zastupnike koji su bili protiv obuke Ukrajinaca:

‘To je velika politička blamaža’Na upit koliko je država članica EU prihvatilo vojno pomoći Ukrajini bez obučavanja borbenih snaga na njihovom teritoriju, ministar nije precizno odgovorio. Kazao je da niti jednoj zemlji to nije bilo sporno osim za “ova 54 zastupnika”.’mrlja na vanjskoj politici’.

Protuhrvatske štetočine..evo vam fotografski pozdrav šalje jedan od tih 54- ro ” kukavica, moralnih patuljaka, mračnjaka, petokolonaša, kvislinga, i mrljatora na vanjskoj politici” ..

Izvor: Željko Sačić/FB/PDN/Foto:screenshot

Izvorni autor: Željko Sačić/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.